APRÈN SALSA SOCIAL!


¿Et ve de gust aprendre a ballar salsa? La música llatina està cada vegada més de moda i en els últims anys han anat augmentant els adeptes a aquest tipus de ball, i no és per menys, perquè no només és divertit sinó que a més enganxa.

Però per saber almenys defensar-te en una sala de ball primer cal aprendre alguns passos i una mica de tècnica.

Comencem aquesta classe de Salsa Social amb la intenció no de que competiu, si no de que aprengueu a ballar salsa i us pogueu no només divertir dintre i fora de classe, si no també poder lluir a les pistes de ball!

Apunta't i vine cada dimarts de 20:30h a 21:30h a passar-ho bé aprenent a ballar salsa, sol/a o en parella.

T'esperem!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square