L'agencia d'espectacles Nou Ritme Enterta[in]ment comença temporada!

April 3, 2017

 

Nou Ritme Enterta[in]ment encén els motors de la temporada d'estiu 2017 el passat Diumenge 2 d'Abril a l'hotel Estival Park! L'agència vinculada amb l'escola ha preparat un seguit d'espectacles que recorreran diferents punts de la província amb els artistes seleccionats al càsting que es va fer al mes de Febrer.

El primer espectacle que vam poder veure es tracta de Diamond Cabaret, un show renovat al de Modern Cabaret de la passada temporada, enguany amb la cantant Cecilia Melena, una nova incorporació que va deixar al públic bocabadat... Les ballarines Marina Pasano, Laura Cobo, Ariadna Fàbreguas & Irene Torres totes professores de l'escola van ficar la part del ball amb unes coreografies molt treballades i cançons ,mítiques com All that Jazz, Tango de Roxanne o Beilve in Dreams.

Un gran treball de tot l'equip liderat per Torres, sota la supervisió del nostre director Marc Pedraza Sánchez.

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Intensiu dansa adult Juliol 2020!

June 16, 2020

1/4
Please reload

Entrades recents

September 30, 2019

September 4, 2018

Please reload

Arxiu