L'agencia d'espectacles Nou Ritme Enterta[in]ment comença temporada!


Nou Ritme Enterta[in]ment encén els motors de la temporada d'estiu 2017 el passat Diumenge 2 d'Abril a l'hotel Estival Park! L'agència vinculada amb l'escola ha preparat un seguit d'espectacles que recorreran diferents punts de la província amb els artistes seleccionats al càsting que es va fer al mes de Febrer.

El primer espectacle que vam poder veure es tracta de Diamond Cabaret, un show renovat al de Modern Cabaret de la passada temporada, enguany amb la cantant Cecilia Melena, una nova incorporació que va deixar al públic bocabadat... Les ballarines Marina Pasano, Laura Cobo, Ariadna Fàbreguas & Irene Torres totes professores de l'escola van ficar la part del ball amb unes coreografies molt treballades i cançons ,mítiques com All that Jazz, Tango de Roxanne o Beilve in Dreams.

Un gran treball de tot l'equip liderat per Torres, sota la supervisió del nostre director Marc Pedraza Sánchez.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square