Zona Brunch Nou Ritme Valls


El nou format d'escola de Ball, Nou Ritme Valls, inclou un espai d'espera i tertúlia on pares, mares, amics... Poden gaudir d'un bon cafè, begudes, vermuts, brioxeria artesanal, tapetes... Els caps de setmana oferim Vermut amb diferents aperitius.

També tenim espai de terrassa, així l'espera per a les persones que porten els seus nens a classe es fa més ràpida. Zona Brunch està obert a tothom no només als alumnes del centre, ja són moltes les persones que vénen a gaudir d'una bona estona amb nosaltres. Packs d'esmorzars i berenars, amb diferents opcions d'entrepans, biquinis calents, crepes dolces i salades...

El club Nou Ritme va creixent gràcies a tots els que confien en nosaltres. Us hi esperem!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square