Agenda Nadal 2017/2018!

December 16, 2017

 

 

Ja tenim tot preparat per gaudir d'aquest Nadal de NOU RITME!
Un total de més de nou actes conclouen les activitats nadalenques per alumnes i no alumes.

DIUMENGE 17 DE DESEMBRE donarem el tret de sortida amb un vermut popular organitzat per la Comparsa NOU RITME de Tarragona a la Zona Brunch de NR VALLS a partir de les 11h fins a les 16h. Gran varietat de tapes casolanes acompanyades de vermut o cervesa. Tota la recaptació anirà integre a les despeses de la pròxima edició del carnaval Tarragoní!

DIJOUS 21 DE DESEMBRE 19,30h MASTER CLASS DE ZUMBA amb la nostra instructora Elisabeth Montero fins a les 19,30h, tot seguit oferirem un petit aperitiu per continuar amb una classe de PILATES fins a les 21,30h, aquest acte queda obert a tothom de manera gratuïta.

DIVENDRES 22 DE DESEMBRE 17,30 visita del patge Reial de S.S.M.M Reis d'Orient per recollir les cartes de tots els nens i nenes que vulguin portar-la, a la mateixa hora farem el caga tió per a tot els nostres alumnes (cal confirmar assistència)

DISSABTE 23 DE DESEMBRE 21,30h sopar de gala de Nadal a Casa Fèlix Restaurant, amb moltes sorpreses, actuacions i ball fins a les 3h de la matinada.

DIMECRES 27 DE DESEMBRE 18h Centre Cultural de Valls; UN NADAL SOTA ELS ESTELS.
Tots els nostres alumnes de NR TARRAGONA & NR VALLS és tornaran a unir per a oferir-nos el segon festival d'aquest curs 2017/2018

DIJOUS 28 DE DESEMBRE 19,30h MASTER CLASS DE ZUMBA amb la nostra instructora Elisabeth Montero fins a les 19,30h, tot seguit oferirem un petit aperitiu per continuar amb una classe de PILATES fins a les 21,30h, aquest acte queda obert a tothom de manera gratuïta.

DIMECRES 4 DE GENER 19,30h MASTER CLASS Vine a conèixer amb Marc Pedraza aquesta nova modalitat propulsada per la FEBD. La dansa coreogràfica és una especialitat esportiva que es desenvolupa en grup i que combina elements dels balls standard i dels balls llatins. És com el ball esportiu, però sense necessitat d'anar en parella.

DIJUMENGE 14 DE GENER de 19h fins a les 22 NEW YEAR SALSA PARTY! La segona festa Salsera del centre, taller de salsa, ball social amb molt de ritme i la millor cocteleria!

Totes les MasterClass son gratuïtes i obertes a tothom, us esperem a tots... BON NADAL NOU RITME!

 

 

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Intensiu dansa adult Juliol 2020!

June 16, 2020

1/4
Please reload

Entrades recents

September 30, 2019

September 4, 2018

Please reload

Arxiu