Posem punt I final al Carnaval 2019


Després de gairebé 15 dies d'actes com a Sèquit del Rei Carnestoltes XXXVIII posem final a aquesta edició del Carnaval 2019! Un altre èxit aconseguit de tot l'equip artístic de la comparsa, mames, papes, alumnes, comparsers.... Vàrem començar el Diumenge 24 de Febrer a la Gala Disfressa d'Or amb una posada en escena i coreografia impecable i original. Dimecres 27 van fer l'arribada del Rei Carnestoltes a la Ciutat de Tarragona amb la gala del Rei i la Concubina al Palau firal. Dijous i Divendres Vam visitar a diferents centres, escoles i entitats de la Ciutat. Ja Dissabte vam desfilar a la rua de l'artesania i Diumenge a la de Lluïment. Dilluns var fer el judici del Carnestoltes i van estar presents a la gala Drag, per a Dimarts vetllar al Carnestoltes i crema del mateix juntament amb el veredicte de comparses del concurs 2019, el qual volem felicitar als dos guanyadors de Sinhus Sport (Carnestoltes) & Som i Serem - Urban Style (Concubina).

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square