Neix el Ballet Marc Pedraza

Enguany neix un nou projecte pel qual ja fa temps es treballa... Es tracta del ballet que lluirà el nom del nostre director Marc Pedraza! Amb motiu del 10è aniversari de la nostra comparsa i la internacionalització de la mateixa; apareix aquest projecte que vol donar oportunitat a joves ballarins i apassionats de la dansa i el carnaval de la nostra Ciutat. Aquest ballet serà l'encarregat d'obrir la nostra comparsa cada any a les desfilades del nostre carnaval, comptarà amb actuacions en l'àmbit Nacional i Internacional, classes gratuïtes, actuacions especials als nostres festivals... L'única condició que es demana és de 150€ anuals en concepte de reparacions i adaptacions dels nostres vestuaris per a totes les actuacions que es faran durant l'any. El càsting es realitzarà a NOU RITME TARRAGONA el Dijous 10 d'Octubre, obertura a alumnes i no alumnes; animem a la Ciutat a participar i gaudir amb nosaltres del ball i l'espectacle com tants anys portem fent-ho, us esperem!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square